ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

2013-10-31 19:06

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΘΑ  ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ CHEF ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ . ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΙ ΑΡΘΡΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. Ο CHEF Αποφοίτησε το 1994 από τη Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων - Τμήμα Διατροφής στη Θεσσαλονίκη.
Παρακολούθησε πολυάριθμα συνέδρια, σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις.

Εργάστηκε:
- Επί σειρά ετών στην αλυσίδα εστιατορίων Corner Α.Ε. ως Υπεύθυνος καταστήματος - Επιθεωρητής - Σύμβουλος, με αρμοδιότητες: Εκπαιδευτής - Υπεύθυνος πιτσαδόρων - Υγειονομικός υπεύθυνος - Υπεύθυνος παραγωγής στα καταστήματα - Ποιοτικού ελέγχου & Ανάπτυξης έχοντας υπό την εποπτεία του 14 εστιατόρια.
- Το 1999 στο Sanny Beach Holiday Resort στη Χαλκιδική ως Υπεύθυνος  κουζίνας &  καταστήματος, στην Πιτσαρία - Ιταλικό εστιατόριο. 
- Από το 1999-2004 ως επιστημονικός συνεργάτης στα ινστιτούτα αδυνατίσματος Vita Plus.
- Το 2004 και το 2007 στα Αντιβουλιμικά και Αντικαπνιστικά Κέντρα Luxomedical Clinics, ως Διαιτολόγος -  Επιστημονικός συνεργάτης.
- Από το 2005 εργάζεται στον «Ηλίανθο», Οίκος Υγιεινής Διατροφής και Αδυνατίσματος, ως Επιστημονικός Συνεργάτης - Διαιτολόγος.

- Από το 2000 εργάζεται ως καθηγητής στο Ι.Ε.Κ. Δέλτα. Εργάστηκε επίσης στο  Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Βαρώση, στο Ι.Ε.Κ.  Πισσαλίδου και στο Ι.Ε.Κ. Αυγερινοπούλου.

- Από το 2001 εργάστηκε σε Γυμναστήρια της Αλυσίδας Gymnasium, Escape, Viva la vita, Body Balance.
- Αρθρογραφεί από το 2001 στην Εφημερίδα «Οίνος & Πότο», της Ένωσης Διακινητών Εμπόρων Οίνων & Ποτών, και σε άλλες εφημερίδες και περιοδικά.

- Έχει κάνει διάφορες ομιλίες διοργανωμένες από το Δήμο Θεσσαλονίκης και Αμπελοκήπων, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή κ.α.
- Έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια όπως το Μακεδονία TV, Βest TV, Orion TV και σε εφημερίδες όπως, Τα Νέα, Θεσσαλονίκη κ.α.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SITE TOY KAI ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

https://www.natsioulis.eu/2013/07/1_20.html?spref=fb